RD Libouchec

Lokalita: Libouchec, Ústí nad Labem

Evidenční číslo:
155/2879
Typ:
Domy
Druh:
prodej Prodáno/pronajmuto53
Adresa:
Libouchec, Ústí nad Labem
Cena:
1 600 000Kč
Plocha pozemku:
952 m2
Plocha užitná:
165 m2
Stav:
Dobrý
Umístění:
Centrum obce
Typ budovy:
Samostatně stojící
Konstrukce:
Smíšená

Popis nemovitosti

Nabízím Vám k prodeji rodinný dům v Libouchci, který je situovaný při silnici první třídy I/13 z Teplic do Děčína v zadním traktu plně oplocené zahrady.
Jedná se o samostatně stojící, nepodsklepený dům se dvěma nadzemními podlažími a využitým podkrovím pod šikmou střechou. Základy jsou kamenné, obvodové zdivo smíšené (kámen+cihla), v 1.NP tloušťky 90 cm ve 2.NP pak tloušťky 60 cm, krov je dřevěný vázaný s plně využitým podkrovím, odizolováno + podhledy ze sádrokartonu, krytina kanadský šindel, klempířské konstrukce titanzinkové, vnitřní omítky vápenné štukové, venkovní omítky vápenné štukové dvojité, vnitřní obklady keramické, schody do 2.NP monolitické, do podkroví pak dřevěné, dveře dřevěné náplňové, okna z poloviny plastová, z poloviny dřevěná, podlahy v 1. NP betonové s krytinou z keramické dlažby, PVC a koberců, ve druhém nadzemním podlaží rovněž v podkroví pak dřevěné, vytápění je zabezpečeno ústředním topením s plynovým kotlem a krbovými kamny na tuhá paliva, elektroinstalace světelná třífázová, bleskosvod chybí, rozvod studené a teplé vody jako i rozvod kanalizace v plastových trubkách, zdroj teplé vody zabezpečuje plynový bojler, kuchyň je vybaven kuchyňskou linkou s plynovým sporákem, vnitřní hygienické vybavení je tvořeno sprchovým koutem, vanou, umývadly a dvěma splachovacími záchody, v kuchyni nainstalována krbová kamna.
Dispoziční řešení:
1.NP chodba se zádveřím, technická místnost s bojlerem a plynovým kotlem, sprchový kout a WC, pokoj, pokoj, spižírna a chodba se schodištěm do 2.NP
2.NP chodba se schodištěm do 1.NP a podkroví, koupelna s vanou umývadlem a WC, kuchyň,ložnice
Podkroví: chodba se schodištěm do 2.NP, velký pokoj rozdělený nábytkem na dvě části
Na domě byly provedeny částečné rekonstrukce: střecha výměna krytiny a latění, zateplení + SDK podhledy, ústřední topení včetně rozvodů v mědi a plynového kotle, rozvody elektřiny, rozvody studené a teplé vody, koupelna.
Vedle domu se nachází vedlejší stavba bez čp/če, která slouží jako dílna, za dílnou pak dřevěná garáž, která je ukotvena na pražcích a lze ji přesouvat. Rodinný dům spolu s vedlejší stavbou a garáží je obklopen plně oplocenou zahradou, na které jsou směrem k silnici vysázeny vzrostlé túje a tvoří jednotný funkční celek. Nemovitost je přístupná z veřejné komunikace.

Základní info

Umístění:
Centrum obce
Typ objektu:
Samostatně stojící
Konstrukce:
Smíšená
Adresa:
Libouchec, Ústí nad Labem

Plochy

Plocha zastavená::
373m2
Plocha zahrady::
579m2

Počty místností, umístění

Počet NP::
2
Typ objektu::
patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti::
G - Mimořádně nehospodárná

Máte otázku?