RD Klapý

Lokalita: Klapý, Litoměřice

Evidenční číslo:
166/2879
Typ:
Domy
Druh:
prodej Prodáno/pronajmuto53
Adresa:
Klapý, Litoměřice
Cena:
1 395 000Kč
Plocha pozemku:
468 m2
Plocha užitná:
72 m2
Stav:
Dobrý
Umístění:
Okraj obce
Typ budovy:
Samostatně stojící
Konstrukce:
Smíšená

Popis nemovitosti

Nabízím Vám k prodeji rodinný dům v obci Klapý, který je situovaný do okrajové části obce.
Jedná se o samostatně stojící, nepodsklepený dům s jedním nadzemním podlažím a sedlovou střechou s půdou. Základy jsou kamenné, obvodové zdivo smíšené (opuka+cihla), v 1.NP tloušťky 60 cm , krov je dřevěný vázaný s půdou připravenou k využití na obydlené podkroví, krytina střecha je na hlavní budově betonová taška, na vedlejší pak taška pálená, klempířské konstrukce z pozinkovaného plechu částečně chybí, vnitřní omítky vápenné štukové, venkovní omítky zateplené natažené základní vrstvou - barva ponechána na novém majiteli, vnitřní obklady keramické, schody na půdu-dřevěný žebřík, dveře dřevěné náplňové - původní včetně zárubní, okna plastová, podlahy částečně betonové, částečně dřevěné s krytinou z plovoucí podlahy a keramické dlažby, vytápění je zabezpečeno ústředním topením (i na půdě) s elektrickým kotlem a krbovými kamny v 1.NP, elektroinstalace světelná třífázová, bleskosvod chybí, rozvod studené a teplé vody jako i rozvod kanalizace v plastových trubkách, zdroj teplé vody zabezpečuje elektrický bojler, kuchyň je vybavena kuchyňskou linkou s plynovým sporákem (propanbutan), vnitřní hygienické vybavení je tvořeno sprchovým vanou, umývadlem a splachovacím záchodem.
Dispoziční řešení:
1.NP chodba se zádveřím, koupelna s vanou, umývadlem a WC, chodba oddělující pokoje od kuchyně, 2 x pokoj, kuchyně, propojena s letní kuchyní s francouzskými dveřmi přímo na zahradu. Půda - možnost vybudování podkroví, zavedeno ústřední topení)
Na domě byly provedeny částečné rekonstrukce: střecha výměna krytiny a latění, zateplení celého domu kromě jedné zdi a natažení omítky, ústřední topení včetně rozvodů v mědi a elektrického kotle (12 kW), krbová kamna (20 kW)rozvody elektřiny, rozvody studené a teplé vody, koupelna.
Vedle domu se nachází vedlejší stavba, která slouží jako dílna a jako sklep. Rodinný dům spolu s vedlejší stavbou a garáží je obklopen plně oplocenou zahradou a tvoří jednotný funkční celek. Nemovitost je přístupná z veřejné komunikace.
Energetický štítek je zpracováván, proto je v současné době zvolena varianta G.

Základní info

Umístění:
Okraj obce
Typ objektu:
Samostatně stojící
Konstrukce:
Smíšená
Adresa:
Klapý, Litoměřice

Plochy

Plocha zastavená::
259m2
Plocha zahrady::
209m2

Počty místností, umístění

Počet místností::
4
Počet koupelen::
1
Počet parkovacích míst::
1
Počet pokojů::
2
Počet NP::
1
Typ objektu::
1. podlaží

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti::
G - Mimořádně nehospodárná

Máte otázku?